Opinie

Opinie naszych klientów – zachęcamy do pozostawienia komentarzy

można też zerknąć tutaj  Rock and Feler https://www.trojmiasto.pl/Rock-and-Feler-o31205.html

Zaufali nam http://semisweet.pl/zaufali-nam/

 

Dodaj opinie

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
88 wpisów.
Aleksandra z Grudziądz napisał/a Sierpień 20, 2019 o 1:52 pm:
Piękna oprawa muzyczna naszego ślubu, nie mogłabym wymarzyć sobie lepszej. Zarówno goście jak i my jesteśmy zachwyceni. Będziemy długo wspominać tę chwilę:) Dziękujemy jeszcze raz.
Kinga z Gdańsk napisał/a Maj 29, 2019 o 1:03 pm:
Pięknie i wzruszająco. Zespół szybko odpisywał na wiadomości, pamiętał o wytycznych księdza, dobrał bajeczny repertuar. I my, i goście byliśmy zachwyceni. Raz jeszcze dziękujemy! Kinga Wapińska
Aneta z Gdańsk napisał/a Maj 29, 2019 o 1:00 pm:
Witam Jesteśmy wdzięczni że to właśnie państwo byliście z nami . Pani anielski śpiew wzruszył nie jedną osobę .Wszyscy byli zachwyceni. Pozdrawiam Serdecznie.Aneta Skrzecz
Piotr z Kaszuby napisał/a Styczeń 15, 2019 o 8:43 pm:
Wyjątkowy człowiek odszedł, przeszedł do żywota wiecznego .... ostatnie pożegnanie wyjątkowej osoby, nie mogło zabraknąć pięknego spiewu, nie mogło zabraknąć Ave Maria - przepięknie. Wielki talent, najwyższa półka. Bardzo dziękuję. SemiSweet Profesjonaliści.
Marta z Pruszcz Gdański napisał/a Sierpień 20, 2018 o 7:53 pm:
Chcielismy baaaaardzo podziekowac za przepiekny spiew podczas naszego slubu. Wszyscy byli pod wielkim wrazeniem i zachwyceni oprawa muzyczna uroczystosci. Rewelacja. Bedziemy wszystkim polecac! I Hallelujah.....genialne! Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiamy, Marta i Maciej 🙂
Ada z Gdynia napisał/a Sierpień 20, 2018 o 6:57 pm:
Dzieki SemiSweet nasz ślub był przepiękny, cudowne głosy, oprawa ,było tak jak sobie wymarzyliśmy, goście byli zachwyceni a ja aż się popłakałam 🤗 Polecam gorąco
Asia z Chojnice napisał/a Sierpień 13, 2018 o 11:26 am:
Długo szukałam zanim znalazłam odpowiadającą mi oprawę ślubną. Przekonały mnie świetne wykonania umieszczone na YT. Jednak to, co było podczas ceremonii jest nie do opisania. Oprawa SemiSweet to najpiękniejsze pieśni, najwspanialsze głosy jakie kiedykolwiek słyszałam. Dzięki Wam, było idealnie - tak jak sobie wymarzyliśmy. Dziękujemy z całego serca!
Sandra z Warszawa napisał/a Czerwiec 19, 2018 o 8:49 am:
Przepiękna oprawa ślubu. Polecamy z czystym sumieniem <3 Wszyscy byli pod wrażeniem <3
Alfred z Warszawa napisał/a Marzec 27, 2018 o 7:18 pm:
Idealnie ! Wielkie talenty w połączeniu z profesjonalizmem. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu swoim i naszych Gości.
Magda Knut z Gdańsk napisał/a Grudzień 9, 2017 o 11:02 am:
Dziękuję bardzo za wzniosłą oprawę pogrzebu! Wszystkim bardzo się podobało i mówili, że jeszcze nie byli na pogrzebie z tak piękną oprawą muzyczną. Nasza Mama tez na pewno byłaby zadowolona. Pozdrawiam serdecznie! Magda Knut
Monika i Marcin z Racieniewo napisał/a Listopad 27, 2017 o 7:02 am:
Witamy, chcieliśmy bardzo podziękować i polecić zespół SemiSweet. Piękna oprawa ślubu, lepszej nie można sobie wymarzyć w tym dniu. My jak i nasi Goście zachwyceni, pomimo bardzo małego Kościoła, wszystko wyszło wspaniale. Dziękujemy ślicznie i polecamy z całego serca ! 🙂
Justyna z Słupsk napisał/a Listopad 25, 2017 o 8:07 pm:
Kochany SemiSweet słysząc Wasz piękny śpiew PŁAKAŁAM WZRUSZONA BARDZIEJ NIŻ PRZY SAMEJ PRZYSIEDZE Nasi goście z CAŁEGO ŚLUBU I WESELA wspominają NAJBARDZIEJ OPRAWĘ MUZYCZNĄ PREZENTUJECIE JAK TO POWIEDZIAŁ MÓJ KAMERZYSTA ,,BARDZO WYSOKI POZIOM,, ZOSTANIECIE W NASZYCH SERCACH DO KOŃCA ŻYCIA DZIĘKUJEMY SEMISWEET ❤❤❤
Jolanta i Krzysztof z Gdansk/Linköping, Szwecja napisał/a Listopad 24, 2017 o 8:00 pm:
Chcielibyśmy bardzo polecić oprawę muzyczną (ślubną) w wykonaniu Pani Marty Kruk i zespołu. Bezproblemowy i szybki kontakt, możliwość dogadania szczegółów online (łącznie z przesłaniem skanu umowy), pomoc w wyborze repertuaru ale i otwartość na nasze własne propozycje, świetne wykonanie, dbałość o szczegóły, bezproblemowość to tylko niektóre cechy pracy z zespołem. Bardzo dziękujemy, nadaliście uroczystości niesamowity klimat. Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek
Basia&Dawid z Stegna napisał/a Listopad 24, 2017 o 1:55 pm:
Z całego serca dziękujemy za ten niesamowicie magiczny klimat w jaki wprowadziliście Nas i wszystkich gości swoim głosem.Było tak cudownie jak sobie wymarzyliśmy. Wszyscy goście, a my w szczególności byliśmy oczarowani oprawą muzyczną Naszego ślubu. To co wydarzyło się podczas mszy było niewiarygodne. Goście płakali słuchając pieśni, tak cudownie brzmiały. Niektórzy mieli wrażenie, że są w jakiejś baśni... Brak mi słów jak było pięknie i nastrojowo. Będziemy polecać każdemu, kto chciałby tak cudownie przeżyć swój własny ślub. Dziękujemy !!
Marta z Tczew napisał/a Listopad 24, 2017 o 1:36 pm:
Zdecydowanie polecam! Piękna oprawa ślubu. Wszyscy byli oczarowani 🙂
Paulina Kolecka napisał/a Listopad 24, 2017 o 1:26 pm:
Zespół okazał się strzałem w 10! Serdecznie polecamy!!! Oprawa muzyczna w kościele była fenomenalna! Musicie ją mieć 🙂 było nie do opisania! Wszyscy byliśmy oczarowani! Dużo pochlebnych słów usłyszeliśmy od Gości na temat zespołu.
Emilia Chmielewska napisał/a Październik 19, 2017 o 5:55 pm:
Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniały występ podczas uroczystości Naszych Zaślubin. Było prze-magicznie! Goście zauroczeni i zachwyceni. Dla Nas to też będzie niezapomniana chwila, dzięki temu, że tak pięknie ją oprawiliście. Jeszcze raz dziękujemy! Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów. Emilia i Jakub
Monika i Konrad napisał/a Sierpień 11, 2016 o 12:53 pm:
Wspaniały, piękny koncert na naszym ślubie, który wzruszył i zachwycił nas Wszystkich. Serdecznie dziękujemy
Iwona i Jacek napisał/a Lipiec 29, 2016 o 2:44 pm:
Dziękuję Wam serdecznie za oprawę naszego czerwcowego ślubu. Jesteście najlepsi - przepiękne wszystkie pieśni w Waszym wykonaniu. Mamy nadzieje ze usłyszymy Was jeszcze kiedyś podczas jakiegoś innego ślubu. Dziękujemy!
Krystyna Spychała napisał/a Lipiec 23, 2016 o 10:49 pm:
Dziękujemy serdecznie za wzruszającą i piękną oprawę muzyczną oraz obsługę całej Mszy Św. Było pięknie, wszyscy byli zachwyceni. Dzięki Pani Marcie i Panu Leszkowi w kościele panował wzruszający i uroczysty nastrój. Życzymy dalszych sukcesów i oczywiście gorąco wszystkim polecamy !