Opinie

Opinie naszych klientów – zachęcamy do pozostawienia komentarzy

można też zerknąć tutaj  Rock and Feler https://www.trojmiasto.pl/Rock-and-Feler-o31205.html

Zaufali nam http://semisweet.pl/zaufali-nam/

 

Dodaj opinie

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
83 wpisy.
Malwina napisał/a Październik 24, 2015 o 12:22 pm:
Witam p. Marto, Bardzo dziękujemy za piękna oprawę muzyczną z całą pewnością będziemy Państwa polecać:) Pozdrawiamy serdecznie, Malwina i Maciej
Dorota napisał/a Sierpień 26, 2015 o 12:36 pm:
Dziękujemy za super zabawę! Było mega!!! Naprawdę to był świetny wybór 🙂 Pełen profesjonalizm. Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów. Dorota i Radek
SemiSweet napisał/a Lipiec 30, 2015 o 10:17 pm:
KOCHANI!!! Bardzo dziękujemy za tak mile słowa. Wasze zadowolenie jest dla nas najważniejsze i powoduje, ze z przyjemnością wykonujemy naszą pracę 🙂 Pozdrawiamy wszystkich!
Teresa Pryboda napisał/a Lipiec 26, 2015 o 7:42 pm:
Serdecznie dziękuję za przepiękną oprawę muzyczną w kościele na ślubie mojej córki. Państwo Młodzi i goście byli zachwyceni. Z całą odpowiedzialnością polecam KrukDuo. To profesjonaliści z wokalami brzmiącymi tak subtelnie i czysto że każdy utwór chciałoby się słuchać bez końca. Gorąco pozdrawiam p. Martę i p. Leszka
Magdalena Langowska-Sparzak napisał/a Lipiec 14, 2015 o 7:39 pm:
Pierwszy raz usłyszałam zespól KrukDuo na ślubie koleżanki ok 7 lat temu. Byłam zachwycona, juz wtedy postanowiłam, ze bardzo chce, żeby zagrali na moim ślubie. I tak sie stało 🙂 Duet śpiewa cudnie, z niezwykłą wrażliwością, ale bez "kościelnej" maniery. Byliśmy z mężem zachwyceni, podobnie jak nasi goście, niektórzy sami zawodowo związani z muzyką. M.in. dzięki Nim w kościele panował cudowny nastrój wzruszający, romantyczny i uroczysty. Dziękujemy bardzo. Gorąco polecamy.
Dorota Malinowska napisał/a Maj 25, 2015 o 12:26 pm:
16 maja był jeden z najpiękniejszych dni w naszym życiu i to także za Państwa zasługa. Chcemy bardzo podziękować za przecudowna oprawę naszej mszy ślubnej. Państwa śpiew bardzo ubogacił przepiękną Uroczystość, dzięki czemu stała się jeszcze bardziej uroczystsza a na wielu twarzach pojawiło się wzruszenie poprzez wylanie szczerych łez. Nasi goście byli wprost zachwyceni Państwa śpiewem (wiemy, bo sami o tym mówili, nawet dziś tydzień po ślubie). Z pewnością zapadniecie Państwo w naszej i gości pamięci do końca życia. Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY !!! I oczywiście polecamy Państwa wszystkim przyszłym małżonkom, którzy także chcą przeżyć podniośle swój ślub:) Pozdrawiamy, Dorota i Paweł
Iwona Zygmunt napisał/a Maj 23, 2015 o 2:29 pm:
Chciałabym podziękować za piękną oprawę mszy, wiele osób mówiło mi, że bardzo się im podobało i nawet kilka osób się wzruszyło. Pozdrawiam Iwona Zygmunt
Marcin Troka napisał/a Maj 21, 2015 o 6:43 pm:
Chcielibyśmy Wam podziękować. Msza była cudowna....złożyło się na to kilka czynników - fajny Kościół, super ksiądz i rewelacyjna oprawa muzyczna :-). Od wielu osób słyszeliśmy, że nie byli jeszcze na tak miłym ślubie w Kościele. Bardzo Wam dziękujemy, dołożyliście cegiełkę do tego, że ten ważny dla nas dzień będziemy pamiętać jako przemiłe doznanie bez żadnych zmartwień :-). ( ...) całe wesele również było super. (...) Trzymajcie się i powodzenia. Jeśli będzie okazja, to na pewno Was będziemy polecać!!!(obydwa Wasze składy)
Malwina napisał/a Maj 8, 2015 o 12:08 pm:
Bardzo dziękujemy za piękną oprawę muzyczna, z całą pewnością będziemy Państwa polecać 🙂 Pozdrawiamy serdecznie, Malwina i Maciej
Rodzina Siega napisał/a Październik 24, 2014 o 12:06 pm:
Podziękowanie Bardzo dziękujemy za przepiękną oprawę w kościele na mszy weselnej Państwo młodzi jak i wszyscy goście byli bardzo zauroczeni wykonaniem wszystkich utworów oraz oprawę całej mszy. Duży ukłon w stronę zespołu Kruk Duo.Jesteście wspaniali!. Dziękujemy rodzina Sieg / Marta Pinczewski / i goście
Alicja napisał/a Sierpień 7, 2014 o 12:03 pm:
Witam ! Bardzo Wam kochani dziękujemy za msze ,nie było kiedy podejść się przywitać, było przepięknie i wszystkim strasznie się podobało jak śpiewaliście, petarda ! Alicja i Michał
Monika napisał/a Lipiec 26, 2014 o 11:59 am:
Witam chciałam serdecznie podziękować za piękny śpiew w czasie naszej uroczystości. Goście byli zachwyceni. Z pewnością będziemy Państwa polecać. Pozdrawiam. Monika Bus
Jakub Pater napisał/a Lipiec 22, 2014 o 11:56 am:
Mimo upływu czasu wciąż jesteśmy pod wielkim wrażeniem waszego śpiewu i muzyki. Zarówno w kościele - co doprowadziło niektórych do łez (radości i wzruszenia oczywiście). Jak i podczas wesela - co z kolei skutkowało bólem nóg u wielu osób nie mogących się powstrzymać od tańca. Bardzo dziękujemy, że tak wspaniale zadbaliście o atmosferę w tym ważnym dla nas dniu. Pełen profesjonalizm, wyczucie klimatu, kultura, cierpliwość i ciepło. Wszyscy goście bez wyjątku byli urzeczeni waszymi wykonaniami. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. I już polecamy Was znajomym. Do zobaczenie na koncercie! Agnieszka i Kuba
Olga Krawczyk napisał/a Czerwiec 16, 2014 o 11:41 am:
Serdeczne Podziękowania!! Oprawa muzyczna w Kościele przepiękna, wesele z klasa?. Goście choć oporni, bardzo zadowoleni i zaskoczeni skąd wzięliśmy taki profesjonalny zespól :). Jeszcze raz gorąco dziękujemy i polecamy. Olga i Krzysztof
Aneta Szmyt napisał/a Czerwiec 10, 2014 o 11:37 am:
dzień dobry:) chciałabym bardzo serdecznie podziękować Zespołowi za przepiękną Mszę Sw.-za cudowny śpiew itp. Naprawdę wszystkim gościom się bardzo podobało:) będę Państwa polecać innym:) pozdrawiam serdecznie Aneta Sz.
Kamila & Jerome napisał/a Wrzesień 26, 2013 o 11:35 am:
Jesteście niepowtarzalni ! Dziękujemy Wam jeszcze raz za przepiękna oprawę muzyczna w kościele jak i super wesele z klasa 🙂 Potraficie stworzyć niezapomniana atmosferę. Profesjonaliści i zarazem przesympatyczni ludzie 🙂 Pozdrawiamy Was serdecznie, Kamila & Jerome.
Kamila i Rafał napisał/a Wrzesień 23, 2013 o 11:32 am:
Dziękujemy.. za to, że najpiękniejszy dzień w Naszym życiu stal sie jeszcze piękniejszy.. wlasnie dzięki Wam. Sprawiliście, ze ceremonia Naszych zaślubin była jedyna i niepowtarzalna, a wywołane Waszym głosem łzy - łzami szczęścia i radości. Jesteście niesamowici i jedyni w swoim rodzaju. Wasze glosy na zawsze pozostaną w Naszych sercach!!
Hanna Raduńska napisał/a Wrzesień 18, 2013 o 11:12 am:
Kiedy stanęłam w bramie prowadzącej do ołtarza, pierwsze co zobaczyłam to zespół KrukDuo, który został zaproszony przez naszego przyjaciela - to był prezent. Od razu wiedziałam, że to co za parę chwil usłyszę to będzie magiczne 🙂 i było. Od samego rana czułam, że to będzie przecudny dzień, kiedy jednak usłyszałam ich śpiew, uśmiech nie chciał zejść mi z twarzy 🙂 My oczarowani, goście zszokowani, a mury kościoła to pewnie do tej pory odbijają dźwięki wydobyte tego pięknego dnia 🙂 Słowo dziękuję to zdecydowanie za mało żeby wyrazić podziw i wdzięczność za tak doniosły nastrój jaki tworzył ten przesympatyczny zespół 🙂
Kasia Płaczek napisał/a Sierpień 23, 2013 o 11:08 am:
W imieniu męża i swoim chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za piękna oprawę muzyczną! Stworzyliście magiczny niezapomniany nastrój! Dziękujemy Wam za wszystko! Pozdrawiamy gorąco! Kasia i Mateusz
Agnieszka Kowalczyk napisał/a Sierpień 12, 2013 o 2:53 pm:
Witam, Chciałabym bardzo podziękować za oprawę muzyczną w kościele, było przepięknie!!!!! Wszyscy goście łącznie z nami byli zachwyceni i wzruszeni Państwa głosem!!!! Pozdrawiamy i dziękujemy jeszcze raz!!! :):) Agnieszka Erdmańska (Kowalczyk)