Opinie

Opinie naszych klientów – zachęcamy do pozostawienia komentarzy

można też zerknąć tutaj  Rock and Feler https://www.trojmiasto.pl/Rock-and-Feler-o31205.html

Zaufali nam http://semisweet.pl/zaufali-nam/

 

Dodaj opinie

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
83 wpisy.
Magdalena Szczerba napisał/a Listopad 3, 2012 o 10:24 am:
Cudowny KrukDuo Band! Zespół KrukDuo Band znalezlismy calkiem przypadkiem i odsluchujac pierwszego utwor wiedzielismy, ze to jest to! Szukalismy czegos nietuzinkowego i z klasa. Zdecydowalismy sie na pelny sklad zespolu i to byla najlepsza decyzja - wszyscy goscie weselni byli zachwyceni - do dzis chwala i wspominaja nasze wesele. Oprawa muzyczna w kosciele -''ciary przechodziły'' i łezka w oku nie raz sie zakrecila... cudowne glosy Marty i Leszka byly idealnym tlem naszej ceremonii. Repertuar weselny idealnie trafil w nasze gusta muzyczne. Do tego doswiadczenie - wszelkie nasze prosby w trakcie wesela byly spelniane bez problemu oraz co najwazniejesze - muzycy wiedzieli co robia - zostawilismy im pelna swobode utworow, ktore graja, ustalania przerw itp. Wedlug nas zespol KrukDuo Band jest bezkonkurencyjny - stosunek ceny do jakosci jak najbardziej uzasadniony - dla tych, ktorzy sie zastanawiaja podpowiadamy - warto wydac kazde pieniadze i nie ma co zwlekac z decyzja! 🙂 Oprawa muzyczna jest jednym z najważniejszych elementów i tworzy atmosferę tego szczególnego dla nas dnia. Tymczasem nie możemy doczekać się wesela brata, choć daty jeszcze nie ma, jedno jest pewne - zespól już wybrali! Madzia & Tomek
Magdalena Tessmer napisał/a Październik 7, 2012 o 10:07 am:
Bardzo polecam tych fantastycznych ludzi,oprawa muzyczna w kościele na ślubie była niesamowita ,przecudownie i klimatycznie ,polecam każdemu taką oprawę muzyczną ślubu - zamiast skrzeczącego pana organisty grającego oklepane już ślubne kawałki ,krukduo jest nowoczesnym i tworzącym taką atmosferę zespołem że goście płakali ze wzruszenia -w tym również panowie np przy ``Ave Maria`` jak i również w innych nowoczesnych aranżacjach. mimo że ślub był rok temu ,to nie da sie zapomnieć jak wspaniałą atmosferę stworzyli nam w kościele za co bardzo jeszcze raz dziękujemy .Wszysce goście byli zachwyceni bo pierwszy mieli przyjemność uczestniczyć w ślubie z taką cudowną oprawą muzyczną.Polecam wszystkim zamierzającym brać ślub ,krukduo są warci każdej ceny i lepiej zrezygnować z czegokolwiek innego ale krukduo musicie mieć w kościele!!!pozdrawiamy zespół - Magda i Dawid z Tczewa 🙂
Beata i Marek napisał/a Wrzesień 8, 2012 o 10:21 am:
Chcieliśmy bardzo, ale to bardzo podziękować za niesamowity klimat i fantastyczną zabawę na naszym ślubie i weselu! O oprawie w kościele to już krążą legendy 😉 Poza tym wesele dzięki Wam było niespotykane i niezwykle klimatyczne. Poruszyliście nas w kościele, a na weselu poderwaliście do tańca. Dziękujemy Wam serdecznie:) Pozdrawiamy Beata i Marek Gniewino 08.09.2012r.
Paulina napisał/a Sierpień 28, 2012 o 10:44 pm:
Witam serdecznie, Chciałabym serdecznie Państwu podziękować za tak profesjonalne uświetnienie naszej weselnej imprezy, które porwało do zabawy nas naszych gości. Wielu z nich do dziś wspomina, że wcześniej nie mieli okazji bawić się na weselu, gdzie orkiestra zagrałaby na tak wysokim poziome, gdzie repertuar nie był "weselny" z jakim kojarzymy dziś wesela, a jednocześnie porwałby niemal wszystkich do tańca. Myślę, że w dużej mierze, dzięki Państwu nasze wesele na długo zostanie w pamięci naszej i naszych gości. Jeszcze raz ogromne dzięki! Pozdrawiam, Paulina
Leszek Wroński napisał/a Sierpień 13, 2012 o 10:35 pm:
Witam, W imieniu własnym i małżonki chciałbym Państwu bardzo podziękować za oprawę muzyczną na naszym ślubie. Bez Was ta ceremonia ślubna nie byłaby taka piękna. Wciąż otrzymujemy pochwały za piękno tej ceremonii. Słowa uznania przede wszystkim dla Waszego śpiewu. Byliście naprawdę świetni... Mam nadzieję, że w przyszłości będzie nam dane jeszcze Was posłuchać. Gorąco pozdrawiam. Leszek Wroński
Agnieszka i Mariusz napisał/a Sierpień 8, 2012 o 10:31 pm:
fantastyczne głosy i muzyka, jeszcze raz dziękujemy za cudowną atmosferę, jaką stworzyliście na naszym weselu, saksofon i klawisze dodały jeszcze smaczku hehe pozdrawiamy i polecamy 😉
Ola i Bartek Soboczyńscy napisał/a Lipiec 28, 2012 o 10:28 pm:
Witam serdecznie, już ponad 3 tygodnie wraz z Mężem jesteśmy małżeństwem (ślubowaliśmy 29.06 :)), chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować za pięknie poprowadzoną oprawę muzyczną w trakcie Mszy - chwilami miałam dosłownie łzy w oczach, z trudem się powstrzymywałam 🙂 było cudownie, a to w dużej mierze dzięki Państwu 🙂 Po ślubie bardzo dużo Gości pytało się o Państwa, skąd Was wytrzasnęliśmy itp 🙂 to znaczy, że im się też podobało 🙂 Dziękujemy za wszystko i zawsze i wszędzie będziemy Was z Mężem polecać!! Pozdrawiamy, Ola i Bartek Soboczyńscy
Natalia Czarnowska napisał/a Lipiec 24, 2012 o 10:40 pm:
Bardzo dziękujemy za przepiękną oprawę sobotniego ślubu Kochani ! Było przecudownie ! 🙂
Ela Kuriata napisał/a Lipiec 20, 2012 o 10:25 pm:
Chcieliśmy serdecznie podziękować Państwu za tak przepiękną oprawę muzyczną naszej uroczystości. Atmosfera, którą stworzyliście w kościele jest nie do opisania i na zawsze pozostanie w pamięciach naszych i gości. Dziękujemy Ela i Marcin
Arkadiusz Dudek napisał/a Lipiec 17, 2012 o 10:20 pm:
W sobotę 7.7 nie było za bardzo okazji, a chciałbym w raz z żoną bardzo podziękować za oprawę muzyczną naszego ślubu. Wszystkim gościom i nam bardzo się podobało 🙂 Jeszcze raz badzo dziękujemy, pozdrawiamy i będziemy polecać innym. - Aneta, Arkadiusz Dudek
Matys Marcelina napisał/a Czerwiec 22, 2012 o 10:17 pm:
Chciałabym bardzo podziękować za przepiękną oprawę ślubu. Państwa występ wzruszył nie jedną osobę, a całej ceremonii nadał wyjątkową i niepowtarzalną atmosferę. Jeszcze raz dziękujemy, Marcelina i Wojciech Czarneccy
Ewelina i Paweł napisał/a Czerwiec 21, 2012 o 10:14 pm:
Dziekujemy Wam za uratowanie naszej ceremoni 🙂 Teraz mnie to już śmieszy ale w dniu ślubu kiedy weszłam do kościoła 5 minut przed i nic nie było gotowe... nawet krzesła dla pary młodej ... usłyszałam Was... że jestescie. Uspokoiło mnie to niesamowicie... DZIĘKUJE. DZIEKUJE, że uratowaliście mój ślub! Za cała wyciskającą łzy wzruszenia oprawę muzyczną! Jesteście NIESAMOWICI! I TWORZYCIE WSPANIAŁY PEŁEN CIEPŁA DUET!!! Aż brak mi słów uznania 🙂 DZIEKUJE!
Agata i Tomasz napisał/a Maj 19, 2012 o 10:04 pm:
Z całego serca dziękujemy Kochani za przepiękną i wzruszającą oprawę muzyczną naszego ślubu 12 maja 2012r. Stworzyliście subtelną, uroczą i nastrojową atmosferę, która wzruszyła do granic! Goście byli zauroczeni, Wasze delikatne, perłowe głosy sprawiły, że łzy same płynęły... Móc Was usłyszeć na własnym ślubie to było coś pięknego! W imieniu własnym i Rodziców dziękujemy za chwile magicznych doznań. Serdecznie pozdrawiamy. Agata i Tomek.
Wioleta napisał/a Maj 19, 2012 o 10:02 pm:
Oprawa muzyczna slubu wykonana przez Kruk Duo zachwyciła, a nawet zaczarowała wszystkich gosci. Takiego slubu sie nie zapomina. Pozdrawiam Wioleta
Justyna napisał/a Październik 6, 2011 o 9:59 pm:
Piekne uzupełnienie tak wyjątkowej uroczystości przez zespół Kruk Duo na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Utwory przez nich wykonane miały dogłębny przekaz nie tylko dla Państwa Młodych ale także dla gosci. Wszyscy byli zachwyceni. Polecam szczególnie na śluby, poprostu rewalacja.
Justyna napisał/a Październik 5, 2011 o 11:55 pm:
Oprawa muzyczna w kosciele wykonana przez zespół Kruk Duo była niezapomniana i na długo pozostanie w naszej pamięci. Piekne piesni spowodowały że tak piękna uroczystość miała charakter czegos wyjątkowego. Polecam gorąco
Ania i Łukasz napisał/a Październik 3, 2011 o 11:51 pm:
Dziękujemy za piękna oprawę muzyczną naszej uroczystości w Gdyńskiej Kolegiacie. Dziękujemy za łzy wzruszenia i emocje. Było pięknie goście zachwyceni, my również.
Magda & Andy napisał/a Wrzesień 28, 2011 o 3:47 am:
Dziekujemy za przygotowanie pieknej oprawy muzycznej naszego slubu. Swoimi glosami i aranzacjami utworow podkresliliscie powage chwili, emocje chwili i jednocześnie daliście nam poczucie, ze ceremonia wkosciele byla bardzo intymna, szcegolna..taka tylko dla nas. I za to wam szczegolnie dziekujemy! Goscie byli rowniez pod wrazeniem, szczegolnie Ci z zagranicy. dziekujemy i pozdrawiamy.
Joanna napisał/a Wrzesień 24, 2011 o 9:43 pm:
Dzięki Kruk Duo nasz ślub nabrał barwy, głębi. Chcieliśmy Wam bardzo podziękować za to. Każdy z gości chwalił Was, że wprowadziliście nastrój, że pięknie śpiewaliście, aż ciarki przechodziły!!! Wszyscy stwierdzili, że dawno na tak wspaniałym ślubie nie byli. Macie wspaniałe głosy i żałuję, że wcześniej Was nie znalazłam, bo bym wzięła Wasz Band na wesele. Mam nadzieję, że niedługo będą u mnie jakieś śluby, żeby Was polecić. Bo na pewno będziemy!!! Jesteście zjawiskowi!!! A Ave Maria w wykonaniu Pana najprawdę przejmujące. To trzeba po prostu usłyszeć. Takich zespołów, profesjonalistów naprawdę potrzeba na rynku! Z tego, co wiem, nawet ksiądz, który odprawiał nam mszę był zachwycony, że tak pięknie i pobożnie śpiewaliście. Naprawdę nie było ani jedej osoby, która by skomentowała Wasz śpiew. Po prostu wszyscy pytali skąd Was wytrzasnęliśmy. Dla mnie osobiście Wasz śpiew był idealnym dopełnieniem tak ważnaj dla nas przysięgi. Naprawdę pozwolił się wczuć w atmosferę, wzruszyć, uduchowić. Brak mi słów, aby opisać jak było wspaniale!!!!!!!!!!!! Gorąco Was pozdrawiamy i ściskamy!!!!! Na pewno nie zapomnimy o Kruk Duo!!! Asia i Łukasz
Monika i Artur napisał/a Wrzesień 21, 2011 o 2:36 pm:
Pragniemy gorąco podziękować całemu Zespołowi za pomoc w spełnieniu marzenia. Bo o takim ślubie i weselu marzyliśmy. Goście, hotel "Zamek" w Bytowie oraz przede wszystkim Wasza muzyka była czymś, co pozostanie w naszej pamięci do końca życia. Obraz ten dopełniła oprawa muzyczna w kościele podczas mszy, która chwyciła za serca nawet tych najtwardszych i największych z Gości ;). Z głębi serca: DZIĘKUJEMY!!!