Opinie

Opinie naszych klientów – zachęcamy do pozostawienia komentarzy

można też zerknąć tutaj  Rock and Feler https://www.trojmiasto.pl/Rock-and-Feler-o31205.html

Zaufali nam http://semisweet.pl/zaufali-nam/

 

Dodaj opinie

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
83 wpisy.
Basia i Marcin napisał/a Lipiec 24, 2011 o 9:34 pm:
Dziękujemy pięknie za wspaniałą oprawę muzyczną naszego ślubu!! Dzięki Wam przeżyliśmy ślub jeszcze bardziej. Nasi goście byli zachwyceni zarówno śpiewem w kościele, jak i na weselu. Kruk Duo Band byli fantastyczni a akordeonista poderwał najbardziej opornych do tańca. Zrobiliście nam wielką niespodziankę grając utwór Pendulum, przy którym się poznaliśmy. Nie było to łatwe, ale zrobiliście to fantastycznie! Dziękujemy z całego serca całemu zespołowi.
Anna napisał/a Czerwiec 27, 2011 o 9:32 pm:
nasz ślub był bajeczny dzięki oprawie muzycznej w wykonaniu KrukDuo!! naprawdę warto .....jak oglądam teraz ślub to aż ciarki przechodzą ..!!! jeszcze raz polecam z całego serca !! to żywa reklama KrukDuo:)
Magda i Krzysiek napisał/a Maj 31, 2011 o 5:29 pm:
Dzięki Kruk Duo Nasz ślub był fantastyczny! Było pięknie i profesjonalnie. Dziękujemy!!!!!!
Agnieszka i Marek napisał/a Maj 4, 2011 o 12:27 pm:
Oprawa muzyczna naszego ślubu była piękna! Bardzo dziękujemy za wzruszenie, również w imieniu naszych gości:)
Agnieszka i Michał napisał/a Kwiecień 16, 2011 o 5:20 pm:
Witamy, my przynajemy się szczerze, że z nadmiaru emocji ślubnych nie jesteśmy w stanie póki co ogarnąć pamięcią jak brzmiała oprawa muzyczna Naszego Ślubu w wykonaniu KrukDuo. My nie pamiętamy - za to nasi goście pamiętają wspaniale. Tylu słów zachwytu pod adresem zespołu nie sposób zliczyć. Większość gości miała łzy w oczach, a jeden znajomy powiedział już po ślubie "skąd Wy ich znaleźliście? Jak rzadko chodzę do kościoła i jak nie zwracam w ogóle uwagi na śpiew to co chwila odrwacałem wzrok na chóry. Niesamowicie śpiewali!". Generalnie nie było osoby, która nie zróciłaby nam uwagi na Państwa cudowny śpiew. Nawet panom - którzy utrzymują że nie są w stanie się wzruszyć - dziwnie pociły sie oczy. A ja osobiście - choć nie byłam przekonana do Ave Maria tą jedną pieśń zapamiętałam. Cudowne wykonanie, niepowtarzalne. Dziekujemy za uświetnienie naszego sakramentu małżeństwa Państwa śpiewem. Z czystym sercem polecamy i polecać będziemy Państwa usługi.
Karolina napisał/a Marzec 15, 2011 o 9:17 pm:
Zespół KrukDuo, postanowiliśmy z mężem zaprosić na wesele męża siostry (w ramach prezentu ślubnego). Młoda para i goście byli zachwyceni. Pytają się czy można gdzieś zakupić Waszą płytę. Polecam wszystkim narzeczonym ale również gościom na sprawienie tak pięknego i oryginalnego prezentu ślubnego. Jeszcze raz Wam dziękujemy. Pozdrawiamy.
Ania i Krzysztof napisał/a Marzec 12, 2011 o 11:12 am:
Chcieliśmy serdecznie podziękowac KrukDuo za przepiękną oprawę muzyczną na Naszym Ślubię. Jesteśmy szczęścili, że w najważniejszy dzień Naszego życia,towarzyszyły Nam Wasze anielskie głosy!Goście również byli zachwyceni także dziękujemy jeszcze raz,na pewno będziemy polecać wszystkim. Pozdrawiamy !!! Ania i Krzysztof
Agata i Michał napisał/a Październik 5, 2010 o 4:10 pm:
Towarzyszyła Nam rodzina, przyjaciele, jak również wyjątkowe i delikatne brzmienie zespołu KrukDuo 🙂 Dzięki Wam kochani czuliśmy radość w sercu, którą rozkołysały Wasze głosy. Dziękujemy że dodaliście Nam otuchy. To był niezapomniany dzień również dzięki Wam!
KrukDuo napisał/a Październik 3, 2010 o 9:04 pm:
Kochani..dziękujemy Wam bardzo za te miłe słowa...Staramy się .......i miło nam, że to doceniacie...Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!
Ania i Łukasz napisał/a Wrzesień 15, 2010 o 9:02 pm:
Dostąpiliśmy zaszczytu słuchać na własnym ślubie zespołu Kruk Duo. Emocji jakich doznaliśmy słuchając poszczególnych utworów nie da się opisać słowami. Profesjonalnie, bajecznie, cudownie, po prostu pięknie. Dzięki wam ten dzień stał się jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy!
Agnieszka i Przemek napisał/a Wrzesień 13, 2010 o 4:12 pm:
Na naszym ślubie w kościele w Matemblewie zagrali .po prostu rewelacja .goście mówili że pierwszy raz spotkali się z tak piękną ceremonią zaślubin.dzięki za emocje jakie mogliśmy przeżyć w dniu dla nas najważniejszym.
Ewelina i Mariusz napisał/a Wrzesień 5, 2010 o 10:55 pm:
Mileliśmy zaszczyt gościć zespół na naszym ślubie. Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną ślubu. Stworzyliście niesamowitą atmosferę, która na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamięci. Wszystkim zainteresowanym z całego serca polecamy.
Dominika i Łukasz napisał/a Lipiec 14, 2010 o 1:52 pm:
Gościliśmy zespół na naszym ślubie. Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę pełną profesjonalizmu. Byliście rewelacyjni, goście co chwilę podkreślali jak bardzo im się podobało.. Będziemy Was polecać rodzinie i znajomym... Dziękujemy i Pozdrawiamy
Agnieszka i Michal napisał/a Lipiec 13, 2010 o 8:50 pm:
Graliście na naszym ślubie. Wraz z już mężem bardzo dziękujemy Wam za przepiękną oprawę naszej uroczystości.Dodam jeszcze, że nasi goście też byli oczarowani Waszym śpiewem i wielu spośród nich podkreślało- podczas składania życzeń i wesela, że na tak pięknym ślubie jeszcze nie byli. Pozdrawiamy Was serdecznie, jeszcze raz bardzo dziękujemy :)na pewno będziemy polecać Was wszystkim bliskim nam osobom, które na ślub się zdecydują.
Iza i Darek napisał/a Lipiec 10, 2010 o 11:47 am:
Jak pierwszy raz usłyszałam jak śpiewacie to od razu wiedziałam, że chcę abyście śpiewali na naszym ślubie. I tak też się stało:) Było ślicznie, pięknie, cudownie, bajecznie. Szkoda tylko, że już się to nie powtórzy...;) POLECAM, POLECAM i pozdrawiam 🙂
Agnieszka i Karol Kujawscy napisał/a Maj 31, 2010 o 1:44 pm:
Dziękujemy dosłownie za wszystko: za aranżacje wybranych przez nas utworów, za piękne wykonanie i jak to określił nasz Ksiądz pełen profesjonalizm we współpracy:) Dzięki Wam Nasz Ślub był wyjątkowy. Razem z naszymi Gośćmi i Księżmi serdecznie Was polecamy...:)
Roksana&Rafał napisał/a Kwiecień 8, 2010 o 11:38 am:
My również będziemy mieli ich na swoim ślubie - już w sierpniu! Ciarki mnie przechodzą przy ich oprawach ślubnych.. Zakochać się można.. 🙂
Anna Bednarska napisał/a Kwiecień 7, 2010 o 12:38 pm:
chciałam podziękować zespołowi za bardzo klimatyczna oprawę naszego ślubu- świetne aranżacje, świetne glosy, świetni ludzie..... polecamy!!!!!!!!!!
Marciocha napisał/a Kwiecień 2, 2010 o 4:11 pm:
Szczęściarzami są Ci na których ślubie zagra Kruk-Duo 😉 Ciarrry po całym ciele przechodzą i aż się łezka w oku kręci jak ich słucham 🙂 Pozdrawiam 🙂
PlusCard napisał/a Marzec 29, 2010 o 8:32 pm:
u nas też śpiewali....i też uważam, ze była to najlepsza decyzja!!! Są świetni... nawet mój mąż który przez cały czas grał twardziela;) się wzruszył i mu łezka popłynęła przy utworze "każdego dnia"