Opinie

Opinie naszych klientów – zachęcamy do pozostawienia komentarzy

można też zerknąć tutaj  Rock and Feler https://www.trojmiasto.pl/Rock-and-Feler-o31205.html

Zaufali nam http://semisweet.pl/zaufali-nam/

 

Dodaj opinie

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
83 wpisy.
Marta z Pruszcz Gdański napisał/a Sierpień 20, 2018 o 7:53 pm:
Chcielismy baaaaardzo podziekowac za przepiekny spiew podczas naszego slubu. Wszyscy byli pod wielkim wrazeniem i zachwyceni oprawa muzyczna uroczystosci. Rewelacja. Bedziemy wszystkim polecac! I Hallelujah.....genialne! Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiamy, Marta i Maciej 🙂
Ada z Gdynia napisał/a Sierpień 20, 2018 o 6:57 pm:
Dzieki SemiSweet nasz ślub był przepiękny, cudowne głosy, oprawa ,było tak jak sobie wymarzyliśmy, goście byli zachwyceni a ja aż się popłakałam 🤗 Polecam gorąco
Asia z Chojnice napisał/a Sierpień 13, 2018 o 11:26 am:
Długo szukałam zanim znalazłam odpowiadającą mi oprawę ślubną. Przekonały mnie świetne wykonania umieszczone na YT. Jednak to, co było podczas ceremonii jest nie do opisania. Oprawa SemiSweet to najpiękniejsze pieśni, najwspanialsze głosy jakie kiedykolwiek słyszałam. Dzięki Wam, było idealnie - tak jak sobie wymarzyliśmy. Dziękujemy z całego serca!
Sandra z Warszawa napisał/a Czerwiec 19, 2018 o 8:49 am:
Przepiękna oprawa ślubu. Polecamy z czystym sumieniem <3 Wszyscy byli pod wrażeniem <3
Alfred z Warszawa napisał/a Marzec 27, 2018 o 7:18 pm:
Idealnie ! Wielkie talenty w połączeniu z profesjonalizmem. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu swoim i naszych Gości.
Monika i Marcin z Racieniewo napisał/a Listopad 27, 2017 o 7:02 am:
Witamy, chcieliśmy bardzo podziękować i polecić zespół SemiSweet. Piękna oprawa ślubu, lepszej nie można sobie wymarzyć w tym dniu. My jak i nasi Goście zachwyceni, pomimo bardzo małego Kościoła, wszystko wyszło wspaniale. Dziękujemy ślicznie i polecamy z całego serca ! 🙂
Justyna z Słupsk napisał/a Listopad 25, 2017 o 8:07 pm:
Kochany SemiSweet słysząc Wasz piękny śpiew PŁAKAŁAM WZRUSZONA BARDZIEJ NIŻ PRZY SAMEJ PRZYSIEDZE Nasi goście z CAŁEGO ŚLUBU I WESELA wspominają NAJBARDZIEJ OPRAWĘ MUZYCZNĄ PREZENTUJECIE JAK TO POWIEDZIAŁ MÓJ KAMERZYSTA ,,BARDZO WYSOKI POZIOM,, ZOSTANIECIE W NASZYCH SERCACH DO KOŃCA ŻYCIA DZIĘKUJEMY SEMISWEET ❤❤❤
Jolanta i Krzysztof z Gdansk/Linköping, Szwecja napisał/a Listopad 24, 2017 o 8:00 pm:
Chcielibyśmy bardzo polecić oprawę muzyczną (ślubną) w wykonaniu Pani Marty Kruk i zespołu. Bezproblemowy i szybki kontakt, możliwość dogadania szczegółów online (łącznie z przesłaniem skanu umowy), pomoc w wyborze repertuaru ale i otwartość na nasze własne propozycje, świetne wykonanie, dbałość o szczegóły, bezproblemowość to tylko niektóre cechy pracy z zespołem. Bardzo dziękujemy, nadaliście uroczystości niesamowity klimat. Pozdrawiamy, Jola i Krzysiek
Basia&Dawid z Stegna napisał/a Listopad 24, 2017 o 1:55 pm:
Z całego serca dziękujemy za ten niesamowicie magiczny klimat w jaki wprowadziliście Nas i wszystkich gości swoim głosem.Było tak cudownie jak sobie wymarzyliśmy. Wszyscy goście, a my w szczególności byliśmy oczarowani oprawą muzyczną Naszego ślubu. To co wydarzyło się podczas mszy było niewiarygodne. Goście płakali słuchając pieśni, tak cudownie brzmiały. Niektórzy mieli wrażenie, że są w jakiejś baśni... Brak mi słów jak było pięknie i nastrojowo. Będziemy polecać każdemu, kto chciałby tak cudownie przeżyć swój własny ślub. Dziękujemy !!
Marta z Tczew napisał/a Listopad 24, 2017 o 1:36 pm:
Zdecydowanie polecam! Piękna oprawa ślubu. Wszyscy byli oczarowani 🙂
Paulina Kolecka napisał/a Listopad 24, 2017 o 1:26 pm:
Zespół okazał się strzałem w 10! Serdecznie polecamy!!! Oprawa muzyczna w kościele była fenomenalna! Musicie ją mieć 🙂 było nie do opisania! Wszyscy byliśmy oczarowani! Dużo pochlebnych słów usłyszeliśmy od Gości na temat zespołu.
Emilia Chmielewska napisał/a Październik 19, 2017 o 5:55 pm:
Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniały występ podczas uroczystości Naszych Zaślubin. Było prze-magicznie! Goście zauroczeni i zachwyceni. Dla Nas to też będzie niezapomniana chwila, dzięki temu, że tak pięknie ją oprawiliście. Jeszcze raz dziękujemy! Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów. Emilia i Jakub
Monika i Konrad napisał/a Sierpień 11, 2016 o 12:53 pm:
Wspaniały, piękny koncert na naszym ślubie, który wzruszył i zachwycił nas Wszystkich. Serdecznie dziękujemy
Iwona i Jacek napisał/a Lipiec 29, 2016 o 2:44 pm:
Dziękuję Wam serdecznie za oprawę naszego czerwcowego ślubu. Jesteście najlepsi - przepiękne wszystkie pieśni w Waszym wykonaniu. Mamy nadzieje ze usłyszymy Was jeszcze kiedyś podczas jakiegoś innego ślubu. Dziękujemy!
Krystyna Spychała napisał/a Lipiec 23, 2016 o 10:49 pm:
Dziękujemy serdecznie za wzruszającą i piękną oprawę muzyczną oraz obsługę całej Mszy Św. Było pięknie, wszyscy byli zachwyceni. Dzięki Pani Marcie i Panu Leszkowi w kościele panował wzruszający i uroczysty nastrój. Życzymy dalszych sukcesów i oczywiście gorąco wszystkim polecamy !
Asia i Michał napisał/a Lipiec 9, 2016 o 12:46 pm:
Piękna oprawa muzyczna. Dziękujemy za piękny śpiew i uświetnienie Mszy św.. Gościom i nam młodym i wszystkim obecnym na Mszy bardzo podobało się i byli zachwycenie, więc jeszcze raz dziękujemy i życzymy dalszych sukcesów Asia, Michał i Rodzice 😀
Wojciech i Żaneta napisał/a Czerwiec 13, 2016 o 11:45 am:
Witam, Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za Państwa udział w naszej uroczystości 🙂 było pięknie 🙂 goście są zachwyceni, mówili ze czuli się jak na koncercie 🙂 Pozdrawiamy serdecznie, Mąż i żona Wojciech i Żaneta 🙂
Magda & Andrzej napisał/a Maj 19, 2016 o 4:57 pm:
Dziękujemy serdecznie za nieprawdopodobnie piękną oprawę muzyczną naszego ślubu i wesela. Stworzyliście klimat muzyczny, który na zawsze pozostanie w naszych sercach i utrwali się we wspomnieniach. Profesjonalizm Waszej pracy sprawił, że mogliśmy skupić się na kwestiach duchowych i nie martwiliśmy się o jakość wykonywanej przez Was pracy. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za dopełnienie wydarzeń tego dnia najpiękniej jak potrafiliście.
Asia i Adam napisał/a Maj 10, 2016 o 12:41 pm:
Szczerze polecam. Wcześniej nie mieliśmy przyjemności słuchać oprawy muzycznej w wykonaniu semisweet, przez co mieliśmy pewne obawy. Całe szczęście okazały się bezpodstawne. Piękna i profesjonalna oprawa. Jeśli ktoś się zastanawia czy łączyć oprawę muzyczną z organistką to w obu formułach się sprawdzają. Jeszcze raz polecam. AM
Katarzyna Rychter napisał/a Kwiecień 18, 2016 o 1:55 pm:
Dziękujemy serdecznie za przepiękną oprawę mszy. Na pewno będziemy Państwa polecać:) Jeszcze raz ślicznie dziękujemy. Było przepięknie. Pozdrawiamy serdecznie Kasia i Kuba
Malwina napisał/a Październik 24, 2015 o 12:22 pm:
Witam p. Marto, Bardzo dziękujemy za piękna oprawę muzyczną z całą pewnością będziemy Państwa polecać:) Pozdrawiamy serdecznie, Malwina i Maciej
Dorota napisał/a Sierpień 26, 2015 o 12:36 pm:
Dziękujemy za super zabawę! Było mega!!! Naprawdę to był świetny wybór 🙂 Pełen profesjonalizm. Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów. Dorota i Radek
SemiSweet napisał/a Lipiec 30, 2015 o 10:17 pm:
KOCHANI!!! Bardzo dziękujemy za tak mile słowa. Wasze zadowolenie jest dla nas najważniejsze i powoduje, ze z przyjemnością wykonujemy naszą pracę 🙂 Pozdrawiamy wszystkich!
Teresa Pryboda napisał/a Lipiec 26, 2015 o 7:42 pm:
Serdecznie dziękuję za przepiękną oprawę muzyczną w kościele na ślubie mojej córki. Państwo Młodzi i goście byli zachwyceni. Z całą odpowiedzialnością polecam KrukDuo. To profesjonaliści z wokalami brzmiącymi tak subtelnie i czysto że każdy utwór chciałoby się słuchać bez końca. Gorąco pozdrawiam p. Martę i p. Leszka
Magdalena Langowska-Sparzak napisał/a Lipiec 14, 2015 o 7:39 pm:
Pierwszy raz usłyszałam zespól KrukDuo na ślubie koleżanki ok 7 lat temu. Byłam zachwycona, juz wtedy postanowiłam, ze bardzo chce, żeby zagrali na moim ślubie. I tak sie stało 🙂 Duet śpiewa cudnie, z niezwykłą wrażliwością, ale bez "kościelnej" maniery. Byliśmy z mężem zachwyceni, podobnie jak nasi goście, niektórzy sami zawodowo związani z muzyką. M.in. dzięki Nim w kościele panował cudowny nastrój wzruszający, romantyczny i uroczysty. Dziękujemy bardzo. Gorąco polecamy.
Dorota Malinowska napisał/a Maj 25, 2015 o 12:26 pm:
16 maja był jeden z najpiękniejszych dni w naszym życiu i to także za Państwa zasługa. Chcemy bardzo podziękować za przecudowna oprawę naszej mszy ślubnej. Państwa śpiew bardzo ubogacił przepiękną Uroczystość, dzięki czemu stała się jeszcze bardziej uroczystsza a na wielu twarzach pojawiło się wzruszenie poprzez wylanie szczerych łez. Nasi goście byli wprost zachwyceni Państwa śpiewem (wiemy, bo sami o tym mówili, nawet dziś tydzień po ślubie). Z pewnością zapadniecie Państwo w naszej i gości pamięci do końca życia. Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY !!! I oczywiście polecamy Państwa wszystkim przyszłym małżonkom, którzy także chcą przeżyć podniośle swój ślub:) Pozdrawiamy, Dorota i Paweł
Iwona Zygmunt napisał/a Maj 23, 2015 o 2:29 pm:
Chciałabym podziękować za piękną oprawę mszy, wiele osób mówiło mi, że bardzo się im podobało i nawet kilka osób się wzruszyło. Pozdrawiam Iwona Zygmunt
Marcin Troka napisał/a Maj 21, 2015 o 6:43 pm:
Chcielibyśmy Wam podziękować. Msza była cudowna....złożyło się na to kilka czynników - fajny Kościół, super ksiądz i rewelacyjna oprawa muzyczna :-). Od wielu osób słyszeliśmy, że nie byli jeszcze na tak miłym ślubie w Kościele. Bardzo Wam dziękujemy, dołożyliście cegiełkę do tego, że ten ważny dla nas dzień będziemy pamiętać jako przemiłe doznanie bez żadnych zmartwień :-). ( ...) całe wesele również było super. (...) Trzymajcie się i powodzenia. Jeśli będzie okazja, to na pewno Was będziemy polecać!!!(obydwa Wasze składy)
Malwina napisał/a Maj 8, 2015 o 12:08 pm:
Bardzo dziękujemy za piękną oprawę muzyczna, z całą pewnością będziemy Państwa polecać 🙂 Pozdrawiamy serdecznie, Malwina i Maciej
Rodzina Siega napisał/a Październik 24, 2014 o 12:06 pm:
Podziękowanie Bardzo dziękujemy za przepiękną oprawę w kościele na mszy weselnej Państwo młodzi jak i wszyscy goście byli bardzo zauroczeni wykonaniem wszystkich utworów oraz oprawę całej mszy. Duży ukłon w stronę zespołu Kruk Duo.Jesteście wspaniali!. Dziękujemy rodzina Sieg / Marta Pinczewski / i goście
Alicja napisał/a Sierpień 7, 2014 o 12:03 pm:
Witam ! Bardzo Wam kochani dziękujemy za msze ,nie było kiedy podejść się przywitać, było przepięknie i wszystkim strasznie się podobało jak śpiewaliście, petarda ! Alicja i Michał
Monika napisał/a Lipiec 26, 2014 o 11:59 am:
Witam chciałam serdecznie podziękować za piękny śpiew w czasie naszej uroczystości. Goście byli zachwyceni. Z pewnością będziemy Państwa polecać. Pozdrawiam. Monika Bus
Jakub Pater napisał/a Lipiec 22, 2014 o 11:56 am:
Mimo upływu czasu wciąż jesteśmy pod wielkim wrażeniem waszego śpiewu i muzyki. Zarówno w kościele - co doprowadziło niektórych do łez (radości i wzruszenia oczywiście). Jak i podczas wesela - co z kolei skutkowało bólem nóg u wielu osób nie mogących się powstrzymać od tańca. Bardzo dziękujemy, że tak wspaniale zadbaliście o atmosferę w tym ważnym dla nas dniu. Pełen profesjonalizm, wyczucie klimatu, kultura, cierpliwość i ciepło. Wszyscy goście bez wyjątku byli urzeczeni waszymi wykonaniami. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. I już polecamy Was znajomym. Do zobaczenie na koncercie! Agnieszka i Kuba
Olga Krawczyk napisał/a Czerwiec 16, 2014 o 11:41 am:
Serdeczne Podziękowania!! Oprawa muzyczna w Kościele przepiękna, wesele z klasa?. Goście choć oporni, bardzo zadowoleni i zaskoczeni skąd wzięliśmy taki profesjonalny zespól :). Jeszcze raz gorąco dziękujemy i polecamy. Olga i Krzysztof
Aneta Szmyt napisał/a Czerwiec 10, 2014 o 11:37 am:
dzień dobry:) chciałabym bardzo serdecznie podziękować Zespołowi za przepiękną Mszę Sw.-za cudowny śpiew itp. Naprawdę wszystkim gościom się bardzo podobało:) będę Państwa polecać innym:) pozdrawiam serdecznie Aneta Sz.
Kamila & Jerome napisał/a Wrzesień 26, 2013 o 11:35 am:
Jesteście niepowtarzalni ! Dziękujemy Wam jeszcze raz za przepiękna oprawę muzyczna w kościele jak i super wesele z klasa 🙂 Potraficie stworzyć niezapomniana atmosferę. Profesjonaliści i zarazem przesympatyczni ludzie 🙂 Pozdrawiamy Was serdecznie, Kamila & Jerome.
Kamila i Rafał napisał/a Wrzesień 23, 2013 o 11:32 am:
Dziękujemy.. za to, że najpiękniejszy dzień w Naszym życiu stal sie jeszcze piękniejszy.. wlasnie dzięki Wam. Sprawiliście, ze ceremonia Naszych zaślubin była jedyna i niepowtarzalna, a wywołane Waszym głosem łzy - łzami szczęścia i radości. Jesteście niesamowici i jedyni w swoim rodzaju. Wasze glosy na zawsze pozostaną w Naszych sercach!!
Hanna Raduńska napisał/a Wrzesień 18, 2013 o 11:12 am:
Kiedy stanęłam w bramie prowadzącej do ołtarza, pierwsze co zobaczyłam to zespół KrukDuo, który został zaproszony przez naszego przyjaciela - to był prezent. Od razu wiedziałam, że to co za parę chwil usłyszę to będzie magiczne 🙂 i było. Od samego rana czułam, że to będzie przecudny dzień, kiedy jednak usłyszałam ich śpiew, uśmiech nie chciał zejść mi z twarzy 🙂 My oczarowani, goście zszokowani, a mury kościoła to pewnie do tej pory odbijają dźwięki wydobyte tego pięknego dnia 🙂 Słowo dziękuję to zdecydowanie za mało żeby wyrazić podziw i wdzięczność za tak doniosły nastrój jaki tworzył ten przesympatyczny zespół 🙂
Kasia Płaczek napisał/a Sierpień 23, 2013 o 11:08 am:
W imieniu męża i swoim chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za piękna oprawę muzyczną! Stworzyliście magiczny niezapomniany nastrój! Dziękujemy Wam za wszystko! Pozdrawiamy gorąco! Kasia i Mateusz
Agnieszka Kowalczyk napisał/a Sierpień 12, 2013 o 2:53 pm:
Witam, Chciałabym bardzo podziękować za oprawę muzyczną w kościele, było przepięknie!!!!! Wszyscy goście łącznie z nami byli zachwyceni i wzruszeni Państwa głosem!!!! Pozdrawiamy i dziękujemy jeszcze raz!!! :):) Agnieszka Erdmańska (Kowalczyk)
Magdalena Szczerba napisał/a Listopad 3, 2012 o 10:24 am:
Cudowny KrukDuo Band! Zespół KrukDuo Band znalezlismy calkiem przypadkiem i odsluchujac pierwszego utwor wiedzielismy, ze to jest to! Szukalismy czegos nietuzinkowego i z klasa. Zdecydowalismy sie na pelny sklad zespolu i to byla najlepsza decyzja - wszyscy goscie weselni byli zachwyceni - do dzis chwala i wspominaja nasze wesele. Oprawa muzyczna w kosciele -''ciary przechodziły'' i łezka w oku nie raz sie zakrecila... cudowne glosy Marty i Leszka byly idealnym tlem naszej ceremonii. Repertuar weselny idealnie trafil w nasze gusta muzyczne. Do tego doswiadczenie - wszelkie nasze prosby w trakcie wesela byly spelniane bez problemu oraz co najwazniejesze - muzycy wiedzieli co robia - zostawilismy im pelna swobode utworow, ktore graja, ustalania przerw itp. Wedlug nas zespol KrukDuo Band jest bezkonkurencyjny - stosunek ceny do jakosci jak najbardziej uzasadniony - dla tych, ktorzy sie zastanawiaja podpowiadamy - warto wydac kazde pieniadze i nie ma co zwlekac z decyzja! 🙂 Oprawa muzyczna jest jednym z najważniejszych elementów i tworzy atmosferę tego szczególnego dla nas dnia. Tymczasem nie możemy doczekać się wesela brata, choć daty jeszcze nie ma, jedno jest pewne - zespól już wybrali! Madzia & Tomek
Magdalena Tessmer napisał/a Październik 7, 2012 o 10:07 am:
Bardzo polecam tych fantastycznych ludzi,oprawa muzyczna w kościele na ślubie była niesamowita ,przecudownie i klimatycznie ,polecam każdemu taką oprawę muzyczną ślubu - zamiast skrzeczącego pana organisty grającego oklepane już ślubne kawałki ,krukduo jest nowoczesnym i tworzącym taką atmosferę zespołem że goście płakali ze wzruszenia -w tym również panowie np przy ``Ave Maria`` jak i również w innych nowoczesnych aranżacjach. mimo że ślub był rok temu ,to nie da sie zapomnieć jak wspaniałą atmosferę stworzyli nam w kościele za co bardzo jeszcze raz dziękujemy .Wszysce goście byli zachwyceni bo pierwszy mieli przyjemność uczestniczyć w ślubie z taką cudowną oprawą muzyczną.Polecam wszystkim zamierzającym brać ślub ,krukduo są warci każdej ceny i lepiej zrezygnować z czegokolwiek innego ale krukduo musicie mieć w kościele!!!pozdrawiamy zespół - Magda i Dawid z Tczewa 🙂
Beata i Marek napisał/a Wrzesień 8, 2012 o 10:21 am:
Chcieliśmy bardzo, ale to bardzo podziękować za niesamowity klimat i fantastyczną zabawę na naszym ślubie i weselu! O oprawie w kościele to już krążą legendy 😉 Poza tym wesele dzięki Wam było niespotykane i niezwykle klimatyczne. Poruszyliście nas w kościele, a na weselu poderwaliście do tańca. Dziękujemy Wam serdecznie:) Pozdrawiamy Beata i Marek Gniewino 08.09.2012r.
Paulina napisał/a Sierpień 28, 2012 o 10:44 pm:
Witam serdecznie, Chciałabym serdecznie Państwu podziękować za tak profesjonalne uświetnienie naszej weselnej imprezy, które porwało do zabawy nas naszych gości. Wielu z nich do dziś wspomina, że wcześniej nie mieli okazji bawić się na weselu, gdzie orkiestra zagrałaby na tak wysokim poziome, gdzie repertuar nie był "weselny" z jakim kojarzymy dziś wesela, a jednocześnie porwałby niemal wszystkich do tańca. Myślę, że w dużej mierze, dzięki Państwu nasze wesele na długo zostanie w pamięci naszej i naszych gości. Jeszcze raz ogromne dzięki! Pozdrawiam, Paulina
Leszek Wroński napisał/a Sierpień 13, 2012 o 10:35 pm:
Witam, W imieniu własnym i małżonki chciałbym Państwu bardzo podziękować za oprawę muzyczną na naszym ślubie. Bez Was ta ceremonia ślubna nie byłaby taka piękna. Wciąż otrzymujemy pochwały za piękno tej ceremonii. Słowa uznania przede wszystkim dla Waszego śpiewu. Byliście naprawdę świetni... Mam nadzieję, że w przyszłości będzie nam dane jeszcze Was posłuchać. Gorąco pozdrawiam. Leszek Wroński
Agnieszka i Mariusz napisał/a Sierpień 8, 2012 o 10:31 pm:
fantastyczne głosy i muzyka, jeszcze raz dziękujemy za cudowną atmosferę, jaką stworzyliście na naszym weselu, saksofon i klawisze dodały jeszcze smaczku hehe pozdrawiamy i polecamy 😉
Ola i Bartek Soboczyńscy napisał/a Lipiec 28, 2012 o 10:28 pm:
Witam serdecznie, już ponad 3 tygodnie wraz z Mężem jesteśmy małżeństwem (ślubowaliśmy 29.06 :)), chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować za pięknie poprowadzoną oprawę muzyczną w trakcie Mszy - chwilami miałam dosłownie łzy w oczach, z trudem się powstrzymywałam 🙂 było cudownie, a to w dużej mierze dzięki Państwu 🙂 Po ślubie bardzo dużo Gości pytało się o Państwa, skąd Was wytrzasnęliśmy itp 🙂 to znaczy, że im się też podobało 🙂 Dziękujemy za wszystko i zawsze i wszędzie będziemy Was z Mężem polecać!! Pozdrawiamy, Ola i Bartek Soboczyńscy
Natalia Czarnowska napisał/a Lipiec 24, 2012 o 10:40 pm:
Bardzo dziękujemy za przepiękną oprawę sobotniego ślubu Kochani ! Było przecudownie ! 🙂
Ela Kuriata napisał/a Lipiec 20, 2012 o 10:25 pm:
Chcieliśmy serdecznie podziękować Państwu za tak przepiękną oprawę muzyczną naszej uroczystości. Atmosfera, którą stworzyliście w kościele jest nie do opisania i na zawsze pozostanie w pamięciach naszych i gości. Dziękujemy Ela i Marcin
Arkadiusz Dudek napisał/a Lipiec 17, 2012 o 10:20 pm:
W sobotę 7.7 nie było za bardzo okazji, a chciałbym w raz z żoną bardzo podziękować za oprawę muzyczną naszego ślubu. Wszystkim gościom i nam bardzo się podobało 🙂 Jeszcze raz badzo dziękujemy, pozdrawiamy i będziemy polecać innym. - Aneta, Arkadiusz Dudek
Matys Marcelina napisał/a Czerwiec 22, 2012 o 10:17 pm:
Chciałabym bardzo podziękować za przepiękną oprawę ślubu. Państwa występ wzruszył nie jedną osobę, a całej ceremonii nadał wyjątkową i niepowtarzalną atmosferę. Jeszcze raz dziękujemy, Marcelina i Wojciech Czarneccy
Ewelina i Paweł napisał/a Czerwiec 21, 2012 o 10:14 pm:
Dziekujemy Wam za uratowanie naszej ceremoni 🙂 Teraz mnie to już śmieszy ale w dniu ślubu kiedy weszłam do kościoła 5 minut przed i nic nie było gotowe... nawet krzesła dla pary młodej ... usłyszałam Was... że jestescie. Uspokoiło mnie to niesamowicie... DZIĘKUJE. DZIEKUJE, że uratowaliście mój ślub! Za cała wyciskającą łzy wzruszenia oprawę muzyczną! Jesteście NIESAMOWICI! I TWORZYCIE WSPANIAŁY PEŁEN CIEPŁA DUET!!! Aż brak mi słów uznania 🙂 DZIEKUJE!
Agata i Tomasz napisał/a Maj 19, 2012 o 10:04 pm:
Z całego serca dziękujemy Kochani za przepiękną i wzruszającą oprawę muzyczną naszego ślubu 12 maja 2012r. Stworzyliście subtelną, uroczą i nastrojową atmosferę, która wzruszyła do granic! Goście byli zauroczeni, Wasze delikatne, perłowe głosy sprawiły, że łzy same płynęły... Móc Was usłyszeć na własnym ślubie to było coś pięknego! W imieniu własnym i Rodziców dziękujemy za chwile magicznych doznań. Serdecznie pozdrawiamy. Agata i Tomek.
Wioleta napisał/a Maj 19, 2012 o 10:02 pm:
Oprawa muzyczna slubu wykonana przez Kruk Duo zachwyciła, a nawet zaczarowała wszystkich gosci. Takiego slubu sie nie zapomina. Pozdrawiam Wioleta
Justyna napisał/a Październik 6, 2011 o 9:59 pm:
Piekne uzupełnienie tak wyjątkowej uroczystości przez zespół Kruk Duo na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Utwory przez nich wykonane miały dogłębny przekaz nie tylko dla Państwa Młodych ale także dla gosci. Wszyscy byli zachwyceni. Polecam szczególnie na śluby, poprostu rewalacja.
Justyna napisał/a Październik 5, 2011 o 11:55 pm:
Oprawa muzyczna w kosciele wykonana przez zespół Kruk Duo była niezapomniana i na długo pozostanie w naszej pamięci. Piekne piesni spowodowały że tak piękna uroczystość miała charakter czegos wyjątkowego. Polecam gorąco
Ania i Łukasz napisał/a Październik 3, 2011 o 11:51 pm:
Dziękujemy za piękna oprawę muzyczną naszej uroczystości w Gdyńskiej Kolegiacie. Dziękujemy za łzy wzruszenia i emocje. Było pięknie goście zachwyceni, my również.
Magda & Andy napisał/a Wrzesień 28, 2011 o 3:47 am:
Dziekujemy za przygotowanie pieknej oprawy muzycznej naszego slubu. Swoimi glosami i aranzacjami utworow podkresliliscie powage chwili, emocje chwili i jednocześnie daliście nam poczucie, ze ceremonia wkosciele byla bardzo intymna, szcegolna..taka tylko dla nas. I za to wam szczegolnie dziekujemy! Goscie byli rowniez pod wrazeniem, szczegolnie Ci z zagranicy. dziekujemy i pozdrawiamy.
Joanna napisał/a Wrzesień 24, 2011 o 9:43 pm:
Dzięki Kruk Duo nasz ślub nabrał barwy, głębi. Chcieliśmy Wam bardzo podziękować za to. Każdy z gości chwalił Was, że wprowadziliście nastrój, że pięknie śpiewaliście, aż ciarki przechodziły!!! Wszyscy stwierdzili, że dawno na tak wspaniałym ślubie nie byli. Macie wspaniałe głosy i żałuję, że wcześniej Was nie znalazłam, bo bym wzięła Wasz Band na wesele. Mam nadzieję, że niedługo będą u mnie jakieś śluby, żeby Was polecić. Bo na pewno będziemy!!! Jesteście zjawiskowi!!! A Ave Maria w wykonaniu Pana najprawdę przejmujące. To trzeba po prostu usłyszeć. Takich zespołów, profesjonalistów naprawdę potrzeba na rynku! Z tego, co wiem, nawet ksiądz, który odprawiał nam mszę był zachwycony, że tak pięknie i pobożnie śpiewaliście. Naprawdę nie było ani jedej osoby, która by skomentowała Wasz śpiew. Po prostu wszyscy pytali skąd Was wytrzasnęliśmy. Dla mnie osobiście Wasz śpiew był idealnym dopełnieniem tak ważnaj dla nas przysięgi. Naprawdę pozwolił się wczuć w atmosferę, wzruszyć, uduchowić. Brak mi słów, aby opisać jak było wspaniale!!!!!!!!!!!! Gorąco Was pozdrawiamy i ściskamy!!!!! Na pewno nie zapomnimy o Kruk Duo!!! Asia i Łukasz
Monika i Artur napisał/a Wrzesień 21, 2011 o 2:36 pm:
Pragniemy gorąco podziękować całemu Zespołowi za pomoc w spełnieniu marzenia. Bo o takim ślubie i weselu marzyliśmy. Goście, hotel "Zamek" w Bytowie oraz przede wszystkim Wasza muzyka była czymś, co pozostanie w naszej pamięci do końca życia. Obraz ten dopełniła oprawa muzyczna w kościele podczas mszy, która chwyciła za serca nawet tych najtwardszych i największych z Gości ;). Z głębi serca: DZIĘKUJEMY!!!
Basia i Marcin napisał/a Lipiec 24, 2011 o 9:34 pm:
Dziękujemy pięknie za wspaniałą oprawę muzyczną naszego ślubu!! Dzięki Wam przeżyliśmy ślub jeszcze bardziej. Nasi goście byli zachwyceni zarówno śpiewem w kościele, jak i na weselu. Kruk Duo Band byli fantastyczni a akordeonista poderwał najbardziej opornych do tańca. Zrobiliście nam wielką niespodziankę grając utwór Pendulum, przy którym się poznaliśmy. Nie było to łatwe, ale zrobiliście to fantastycznie! Dziękujemy z całego serca całemu zespołowi.
Anna napisał/a Czerwiec 27, 2011 o 9:32 pm:
nasz ślub był bajeczny dzięki oprawie muzycznej w wykonaniu KrukDuo!! naprawdę warto .....jak oglądam teraz ślub to aż ciarki przechodzą ..!!! jeszcze raz polecam z całego serca !! to żywa reklama KrukDuo:)
Magda i Krzysiek napisał/a Maj 31, 2011 o 5:29 pm:
Dzięki Kruk Duo Nasz ślub był fantastyczny! Było pięknie i profesjonalnie. Dziękujemy!!!!!!
Agnieszka i Marek napisał/a Maj 4, 2011 o 12:27 pm:
Oprawa muzyczna naszego ślubu była piękna! Bardzo dziękujemy za wzruszenie, również w imieniu naszych gości:)
Agnieszka i Michał napisał/a Kwiecień 16, 2011 o 5:20 pm:
Witamy, my przynajemy się szczerze, że z nadmiaru emocji ślubnych nie jesteśmy w stanie póki co ogarnąć pamięcią jak brzmiała oprawa muzyczna Naszego Ślubu w wykonaniu KrukDuo. My nie pamiętamy - za to nasi goście pamiętają wspaniale. Tylu słów zachwytu pod adresem zespołu nie sposób zliczyć. Większość gości miała łzy w oczach, a jeden znajomy powiedział już po ślubie "skąd Wy ich znaleźliście? Jak rzadko chodzę do kościoła i jak nie zwracam w ogóle uwagi na śpiew to co chwila odrwacałem wzrok na chóry. Niesamowicie śpiewali!". Generalnie nie było osoby, która nie zróciłaby nam uwagi na Państwa cudowny śpiew. Nawet panom - którzy utrzymują że nie są w stanie się wzruszyć - dziwnie pociły sie oczy. A ja osobiście - choć nie byłam przekonana do Ave Maria tą jedną pieśń zapamiętałam. Cudowne wykonanie, niepowtarzalne. Dziekujemy za uświetnienie naszego sakramentu małżeństwa Państwa śpiewem. Z czystym sercem polecamy i polecać będziemy Państwa usługi.
Karolina napisał/a Marzec 15, 2011 o 9:17 pm:
Zespół KrukDuo, postanowiliśmy z mężem zaprosić na wesele męża siostry (w ramach prezentu ślubnego). Młoda para i goście byli zachwyceni. Pytają się czy można gdzieś zakupić Waszą płytę. Polecam wszystkim narzeczonym ale również gościom na sprawienie tak pięknego i oryginalnego prezentu ślubnego. Jeszcze raz Wam dziękujemy. Pozdrawiamy.
Ania i Krzysztof napisał/a Marzec 12, 2011 o 11:12 am:
Chcieliśmy serdecznie podziękowac KrukDuo za przepiękną oprawę muzyczną na Naszym Ślubię. Jesteśmy szczęścili, że w najważniejszy dzień Naszego życia,towarzyszyły Nam Wasze anielskie głosy!Goście również byli zachwyceni także dziękujemy jeszcze raz,na pewno będziemy polecać wszystkim. Pozdrawiamy !!! Ania i Krzysztof
Agata i Michał napisał/a Październik 5, 2010 o 4:10 pm:
Towarzyszyła Nam rodzina, przyjaciele, jak również wyjątkowe i delikatne brzmienie zespołu KrukDuo 🙂 Dzięki Wam kochani czuliśmy radość w sercu, którą rozkołysały Wasze głosy. Dziękujemy że dodaliście Nam otuchy. To był niezapomniany dzień również dzięki Wam!
KrukDuo napisał/a Październik 3, 2010 o 9:04 pm:
Kochani..dziękujemy Wam bardzo za te miłe słowa...Staramy się .......i miło nam, że to doceniacie...Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!
Ania i Łukasz napisał/a Wrzesień 15, 2010 o 9:02 pm:
Dostąpiliśmy zaszczytu słuchać na własnym ślubie zespołu Kruk Duo. Emocji jakich doznaliśmy słuchając poszczególnych utworów nie da się opisać słowami. Profesjonalnie, bajecznie, cudownie, po prostu pięknie. Dzięki wam ten dzień stał się jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy!
Agnieszka i Przemek napisał/a Wrzesień 13, 2010 o 4:12 pm:
Na naszym ślubie w kościele w Matemblewie zagrali .po prostu rewelacja .goście mówili że pierwszy raz spotkali się z tak piękną ceremonią zaślubin.dzięki za emocje jakie mogliśmy przeżyć w dniu dla nas najważniejszym.
Ewelina i Mariusz napisał/a Wrzesień 5, 2010 o 10:55 pm:
Mileliśmy zaszczyt gościć zespół na naszym ślubie. Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną ślubu. Stworzyliście niesamowitą atmosferę, która na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamięci. Wszystkim zainteresowanym z całego serca polecamy.
Dominika i Łukasz napisał/a Lipiec 14, 2010 o 1:52 pm:
Gościliśmy zespół na naszym ślubie. Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę pełną profesjonalizmu. Byliście rewelacyjni, goście co chwilę podkreślali jak bardzo im się podobało.. Będziemy Was polecać rodzinie i znajomym... Dziękujemy i Pozdrawiamy
Agnieszka i Michal napisał/a Lipiec 13, 2010 o 8:50 pm:
Graliście na naszym ślubie. Wraz z już mężem bardzo dziękujemy Wam za przepiękną oprawę naszej uroczystości.Dodam jeszcze, że nasi goście też byli oczarowani Waszym śpiewem i wielu spośród nich podkreślało- podczas składania życzeń i wesela, że na tak pięknym ślubie jeszcze nie byli. Pozdrawiamy Was serdecznie, jeszcze raz bardzo dziękujemy :)na pewno będziemy polecać Was wszystkim bliskim nam osobom, które na ślub się zdecydują.
Iza i Darek napisał/a Lipiec 10, 2010 o 11:47 am:
Jak pierwszy raz usłyszałam jak śpiewacie to od razu wiedziałam, że chcę abyście śpiewali na naszym ślubie. I tak też się stało:) Było ślicznie, pięknie, cudownie, bajecznie. Szkoda tylko, że już się to nie powtórzy...;) POLECAM, POLECAM i pozdrawiam 🙂
Agnieszka i Karol Kujawscy napisał/a Maj 31, 2010 o 1:44 pm:
Dziękujemy dosłownie za wszystko: za aranżacje wybranych przez nas utworów, za piękne wykonanie i jak to określił nasz Ksiądz pełen profesjonalizm we współpracy:) Dzięki Wam Nasz Ślub był wyjątkowy. Razem z naszymi Gośćmi i Księżmi serdecznie Was polecamy...:)
Roksana&Rafał napisał/a Kwiecień 8, 2010 o 11:38 am:
My również będziemy mieli ich na swoim ślubie - już w sierpniu! Ciarki mnie przechodzą przy ich oprawach ślubnych.. Zakochać się można.. 🙂
Anna Bednarska napisał/a Kwiecień 7, 2010 o 12:38 pm:
chciałam podziękować zespołowi za bardzo klimatyczna oprawę naszego ślubu- świetne aranżacje, świetne glosy, świetni ludzie..... polecamy!!!!!!!!!!
Marciocha napisał/a Kwiecień 2, 2010 o 4:11 pm:
Szczęściarzami są Ci na których ślubie zagra Kruk-Duo 😉 Ciarrry po całym ciele przechodzą i aż się łezka w oku kręci jak ich słucham 🙂 Pozdrawiam 🙂
PlusCard napisał/a Marzec 29, 2010 o 8:32 pm:
u nas też śpiewali....i też uważam, ze była to najlepsza decyzja!!! Są świetni... nawet mój mąż który przez cały czas grał twardziela;) się wzruszył i mu łezka popłynęła przy utworze "każdego dnia"
Dominika Nowak napisał/a Marzec 14, 2010 o 3:22 pm:
Ja również miałam zaszczyt mieć ten zespół na swoim ślubie...nie da się opisać słowami jak piękny stworzyli klimat w Kościele, po prostu pełen profesjonalizm!!!!!! A przy Ave Maria nawet mój narzeczony się wzruszył i mocniej ścisnął moją dłoń;) Goście byli zachwyceni i do tej pory nie mogą się nachwalić. Ja ze swojej strony naprawdę gorąco polecam ten zespół !!!!
Anka i Rafał napisał/a Marzec 5, 2010 o 8:23 pm:
Byliśmy na Ślubie gdzie śpiewali KrukDuo! Zakochaliśmy się i nie wyobrażamy sobie Naszego Ślubu bez Nich! Gorąco polecamy!
robaczki81 napisał/a Marzec 2, 2010 o 7:45 am:
zdecydowaliśmy sie na DuoKruk i to byla najlepsza decyzja zagrali bajecznie...w kościele panowała niezywkła atmosfera ....gości, byli zaskoczeni wszystkim ciarki przechodziły.......... po prostu extra...polecam !!!